klantenservice

levering & garantie

levering

Levertijd
Elke sticker wordt speciaal op bestelling gemaakt. Afhankelijk van de drukte in onze studio, de complexheid van de order en de beschikbaarheid van de gekozen kleur(en), kan de productie van de sticker(s) 2 tot 10 werkdagen in beslag nemen.

De leveringen van Walldots worden uitgevoerd door PostNL. Zij bezorgen je bestelling overdag op het door jou aangegeven adres. Mocht je niet thuis zijn als de bestelling wordt aangeboden (en de bestelling past niet door de brievenbus) dan zal de bezorger een kennisgeving in de bus achterlaten. Met deze kennisgeving kun je eventueel een nieuwe bezorgafspraak maken of zelfs een ander adres doorgeven waar het pakketje aangeboden gaat worden.

Verzendkosten
De meeste stickers zullen in een mooie driehoekkoker worden verzonden. De verzendkosten hiervoor zijn €6,95 binnen NL. Stickers die in een envelope passen (tot formaat A4), zullen als brievenbuspost worden verzonden, de verzendkosten hiervoor zijn € 3,80 (NL).


garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt, onverminderd de aangeboden garanties, de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Kleurgaranties
Op alle gesneden vinylstickers die wij maken zit minimaal 7 jaar kleurgarantie. (binnentoepassing). Fluor blijft zeker 4 maanden fel van kleur, daarna gaat de felheid geleidelijk minder worden totdat er een mindere felle kleur overblijft. Let op, kleuren op jouw scherm kunnen afwijken van de originele folie kleuren.

Geen plakkrachtgarantie
Onze uit uni-kleur gesneden stickers hechten op gladde ondergronden zoals deuren, ramen, meubels en muren. Muren dienen glad te zijn (stuc) en voorzien van een behang of verf. Omdat wij niet kunnen beoordelen of de ondergrond waarop onze stickers worden aangebracht hiervoor geschikt is, geven wij geen garantie op het hechten van onze stickers op de door jou gekozen ondergrond.

Bij twijfel raden wij aan eerst een proefsticker te bestellen zodat de hechting van jouw ondergrond getest kan worden. De kosten van deze proefsticker (5 euro) krijg je retour bij het bestellen van de grote sticker.

Kan ik een sticker gemakkelijk verwijderen?
Al onze uni-kleur muurstickers worden gemaakt van een kwaliteitsfolie met een semipermanente lijmlaag. Dit wil zeggen dat de sticker zeker de eerste twee jaar zonder het achterlaten van lijm van de meeste oppervlakken te verwijderen is. Gaat het wat moeilijker omdat bijvoorbeeld het oppervlak waarop geplakt is erg glad is, verwarm de sticker dan met een föhn.

Let op!! Bij alle muurstickers zal het wel of niet optreden van beschadigingen aan de ondergrond sterk afhangen van de conditie van deze ondergrond. Een niet goed gehechte verflaag zal bij het verwijderen van de sticker aan de sticker kunnen blijven plakken, hetzelfde geldt natuurlijk voor een slechte stuclaag. Wees altijd voorzichtig bij het verwijderen van een muursticker en voor de zekerheid kan je het best de sticker eerst licht verwarmen met een föhn.

Kan ik de sticker lang laten liggen voor ik ga plakken? 
De meeste muurstickers zijn voorzien van een overdrachtfolie zodat alle losse onderdelen in 1 keer op stand opgeplakt kunnen worden. Dit overdrachtfolie (papier)  is zwakklevend maar gaat op den duur steeds sterker hechten aan de sticker. De mate waarop de overdrachtfolie sterker gaat hechten, hangt sterk af van de condities waarop de sticker wordt bewaard. In een warme (kamertemperatuur) omgeving zal het proces sneller gaan als in een koude. Wij adviseren dan ook om niet te lang te wachten met het aanbrengen van de sticker.