Klantenservice

connect the dots

plakinstructie

Als je de Walldots in huis hebt wilt u deze ook natuurlijk mooi op de muur hebben. Lees daarom deze plakinstructie goed door!

Voorbereiding vooraf:
- Laat de sticker 1 dag acclimatiseren
- Rol de sticker ruim voor dat u gaat beginnen uit. Dit voorkomt dat de sticker in elkaar rolt.
- Bewaar de sticker niet langer dan een paar weken dan verandert het plakvermogen.
- Voor dat u de sticker gaat plakken moet de ondergrond droog en vet vrij zijn. Wanneer de muur net geschilderd is, plak de sticker dan alleen zodra de verf goed uitgehard is.

Een Walldots muursticker bestaat uit 3 delen.
- Ondergrond waar de sticker op zit
- De sticker zelf
- Een applicatielaag (doorzichtig). Deze zorgt er voor dat u de sticker in een keer op kunt plakken.

Stap 1
Leg de sticker plat op tafel met de applicatielaag naar boven. Wrijf deze laag nu goed aan op de sticker want straks wanneer het achterblad wordt verwijderd moeten alle delen van de sticker op de applicatielaag blijven. Het is dus belangrijk dat u vooral de kleine delen van de sticker goed aandrukt. Dit kan bijvoorbeeld met een theedoek, rakel of bankpas.

Stap 2
Plaats de muursticker met een stuk schilders tape op de plek waar u deze wilt hebben. Doe dit in het midden van de muursticker en dan van boven naar beneden. Vouw een van beide zijde voorzichtig om en verwijder de ondergrond. Zorg er hierbij voor dat er geen stickers meer op de ondergrond blijven zitten. Knip daarna de ondergrond weg van de loshangende helft.

Stap 3
Plak nu de sticker gelijkmatig op de muur. Doe dit van binnen naar buiten. Druk de sticker goed aan met een rakel of een bankpas. Bij de grote muursticker herhaal je dit aan de andere kant.

Stap 4
Laat de muursticker met de applicatielaag een uur inwerken.

Stap 5
Na een uur trekt u voorzichtig langs de muur de applicatielaag weg. Nu blijft alleen de sticker op de muur zitten. Let op dat u geen stukken van de sticker mee trekt, doe dit geleidelijk en voorzichtig. Het is belangrijk dat u de applicatielaag langs de muur weg trekt en niet naar u toe.


oops
We zijn gelukkig allemaal mensen en maken allemaal wel eens een foutje. Walldots helpt je graag met een nieuwe gedeelte van de sticker. Wij zullen alleen de verzendkosten berekenen (€6,95). Stuur een ons een mail met foto's van de mislukte montage naar info@walldots.nl (Zonder bewijs van foto’s kunnen wij de aanvraag niet in behandeling nemen).


contact

connect the dots

Bel ons of vul vrijblijvend het contactformulier in en geniet binnen enkele weken van jouw Walldots.  

Bedankt voor je bericht!

OEPS.... iets is niet goed gegaan met het versturen :(

We nemen binnen 1 werkdag contact op om de mogelijkheden te bespreken.